• Wpisów: 72
  • Średnio co: 12 dni
  • Ostatni wpis: 2 lata temu, 19:04
  • Licznik odwiedzin: 5 978 / 948 dni
 
wiktoriaw
 
DSC02060.JPG

Czasami nie mam ani czasu ani ochoty aby zastanawiać się nad nowymi, wymyślnymi śniadaniami, a w lodówce pozostały jakieś resztki z obiadu z dnia poprzedniego. Tak zdarzyło się w moim przypadku dzisiaj :) Ponieważ wczorajsza zupa z fasoli mung została na dzisiaj, a okazała się bardziej pożywna i syta niż myślałam tak więc obiad składający się z drugiego dania opada. Resztek jednak trzeba się pozbyć bo grzechem wyrzucać tak smaczne posiłki  (do tego fajnie białkowe ;)). Postanowiłam więc zrobić omleta białkowego szpinakowego z moim leczem z łososia, batata, cukinii, bakłażana, fasolki szparagowej i brokuła. Omlet z 2 białek ze szpinakiem w kostkach z przepisu TUTAJ, nadzienie obiadowe z przepisu TUTAJ. Nie musiałam więc nic kombinować bo śniadanie na mnie czekało, jedynie zrobiłam omlety białkowe ze szpinakiem (dla całej rodzinki), odgrzałam wczorajszy obiad, wyłożyłam na omlety. Zdążyłam jeszcze odmrozić kilka truskawek zmieszałam z twarożkiem, miodem i do omletu moje dziecko miało także "słodkie" i zdrowe nadzienie ;)

Więcej tu:
dieta-paleo-przepisy.blogspot.com/(…)sniadanie-z-od…

Pozdrawiam ciepło,
Wiktoria W.

Nie możesz dodać komentarza.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą komentować ten wpis.